our mission

One small step for you. A giant leap for the planet.

Me valmistamme mahdollisimman maistuvia, mehukkaita, herkullisia ja vedet kielelle herauttavia tuotteita herneproteiinista. Me ymmärrämme, että kasviproteiinien on maistuttava yhtä herkulliselta kuin liha, siksi emme ole oikoneet tuotekehityksessämme. Sinun tehtäväksesi jää vain vaihtaa lihapihvi mehukkaaseen herneproteiinipihviin tai lihainen makkara herneproteiinimakkaraan, ja olet jo ottanut tärkeän askeleen. Samalla saattaa käydä niin, että mieliruokasi onkin tehty lihan sijaan herneestä!

Big flavor. Easy dishes.

Missiomme on tehdä kasviproteiinien nauttimisesta helpompaa. Ei siksi, ettemme pidä lihan mausta, vaan siksi, ettemme voi jatkaa vallitsevilla ruokailutavoillamme. Meidän kaikkien on kannettava vastuumme hiilijalanjäljen pienentämisestä ja planeettamme vesivarantojen säilyttämisestä. Helpoin askel tähän on korvata osa lihatuotteista kasviproteiinituotteilla.
our story

Vegan food for people who love meat...

Peas of Heaven syntyi satavuotisen perheyrityksen perustukselle, joka aiemmin keskittyi laadukkaiden makkaroiden ja leikkeleiden valmistukseen. Kun perheen seuraava sukupolvi siirtyi yrityksen ohjaimiin, he päättivät tehdä täyskäännöksen planeettamme puolesta. He myös oivalsivat, että joka tapauksessa, moni meistä rakastaa lihaa. Niinpä he valjastivat kaiken tietotaitonsa herkullisten lihatuotteiden valmistamisesta ja päättivät käyttää taitojaan erinomaisen kasviproteiinituotteen valmistamiseen. Reseptiikkamme pohjaa lähellä tuotettuihin herneisiin, taidolla maustamiseen ja huolella valmistamiseen, jotta lopputulos on mahdollisimman herkullinen. Yksi tärkeä tekijä onnistuneessa lopputuloksessa on se, että uusi sukupolvi on vegaanisten tuotteiden valmistuksessa hyödyntänyt nimenomaan aiemmin lihatuotteiden kanssa käytettyjä tekniikoita. Kun ne nyt yhdistetäänkin herneproteiinituotteiden valmistukseen, on luotu ainutlaatuisen herkullinen valmistusprosessi, josta syntyy erinomainen lopputulos. Näin vegaaniset makkaramme, nakkimme sekä burgeripihvimme ovat onnistuneet saavuttamaan kattavan fanikunnan niin vegaaneista, flexaajista kuin myös paatuneimmista lihan rakastajista. Tuosta merkityksellisestä alusta lähtien yrityksemme on kasvanut moderneja ruoanvalmistusmekanismeja käyttäväksi yritykseksi, joka haluaa kehittyä ja kehittää uutta koko ajan. Me etsimme jatkuvasti uusia tapoja ja makuja valmistaa herneproteiinista yhä parempaa ja maukkaampaa.